درباره نشریه

نشریه "مدیریت اکوسیستم‌های طبیعی" با صاحب امتیازی "دانشگاه اردکان" می‌باشد که از زمستان ۱۴۰۰ با همکاری "انجمن مرتعداری ایران" به صورت فصلنامه (هر سه ماه یکبار) به هر دو زبان فارسی و انگلیسی انتشار می‌یابد.

این نشریه با هدف تبادل اطلاعات علمی بین اساتید دانشگاه، پژوهشگران، کارشناسان، متخصصین و دانشجویان حوزه‌های منابع طبیعی از راه انتشار جدیدترین یافته‌های علمی و ایجاد تعامل بین رشته‌ای آمادگی خود را جهت دریافت و چاپ مقالات اعلام می‌دارد.

مقالات چاپ شده در این نشریه، مقالاتی خواهند بود که حاوی نتایج پژوهش‌های بنیادی و کاربردی در حوزه‌های مختلف مرتبط با حیطه عنوان نشریه باشند. پژوهشگران محترم باید توجه داشته باشند که مقالات ارسالی به این نشریه نباید قبلاً در نشریه دیگر (داخلی یا خارجی) چاپ شده و یا هم زمان به نشریات دیگر ارسال شده باشد. مسئولیت محتوی مقاله و ترتیب نام نویسندگان بر عهده نویسنده مسئول می‌باشد.